Către Asociaţiile obşteşti ale diasporei moldoveneşti

  • PDF

Către Asociaţiile obşteşti

ale diasporei moldoveneşti

Stimaţi prieteni!

Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova, membru cu drepturi depline al Partidului Verde European, împreună cu reprezentanţii diasporelor înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova, va petrece o acţiune dedicată Zilei Mondiale a curăţeniei – 23 septembrie 2012, şi anume solubriezare a unei părţi al parcului ”La izvor” din sectorul Buiucani.

Vă invităm să vă implicaţi şi Dumneavoastră la această activitate nobilă în localitatea în care vă aflaţi, pentru a demonstra că oamenii originari din Republica Moldova iau atitudine şi sunt gata de implicare în rezolvarea problemelor legate de mediul ambiant din ţara unde se află.

Scopul acţiunii noastre este de a demonstra posibilitatea unităţii tuturor locuitorilo ţării faţă de problemele ce îi vizează absolut pe toţi – indeferent de apartenenţă politică, socială sau etnică.

Vom fi bucuroşi dacă veţi realiza o astfel de acţiune concomitent cu noi la 23 septembrie anul curent la ora 10.00, şi ne veţi remite poze şi alte materiale informative despre cele realizate în acest domeniu pentru ca ultemele să fie mediatizate în Republica moldova prin intermediul partenerului media – www.voceabasarabiei.net   

Scopul nostru nu este evidentierea unui singur partid politic sau a unei organizţii. Scopul nostru este de a demonstra unitatea tuturor cetăţenilor faţă de problemele comune.

Cu respect,

Preşedintele Partidul Verde                                Anatol Prohniţchi

Ecologist din Republica Moldova

Date de contact:

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

тел: 069114821                   

* pentru informatii detailate despre actiunile similare petrecute de colegii nostri în alte state din UE -http://europeangreens.eu/content/green-parties sau http://www.globalgreens.org/global-greens-family

You are here Activitate Politica Declaraţii Declaratii Către Asociaţiile obşteşti ale diasporei moldoveneşti