Киплинг
Шаблоны joomla


Partidul Verde Ecologist a participat la o conferință internațională

Самые новые шаблоны Joomla на нашем сайте.
Красивые Шаблоны Joomla 2.5

La data de 8 februarie 2016 orașul Odesa a fost gazda Conferinței Internaționale cu tema ”Stop crimelor ecologice pe Pământ”.

Conferința a fost organizată de Comitetul pentru ecologie și securitate a Ministerului pentru Infrastructură al Ucrainei, Academia Internațională pentru Cadre, Uniunea Ecologică din Ucrainei de Sud, organizația regională a Uniunii Naționale a Jurnaliștilor din Ucraina, Partidul Verzilor din Ucraina și Congresul Internațional pentru protecția drepturilor și libertăților cetățenești ”Scut”.

La conferință au participat reprezentanți din diverse state, culte religioase și organizații de stat și non-guvernamentale ecologice, cât și oameni de știință și persoane cunoscute din Moldova, Ungaria, Slovenia, Georgia și Qatar.

În cadrul conferinței au fost discutat principalele întrebări care afectează societatea contemporană – prevenirea catastrofelor ecologice, creșterea nivelului culturii ecologice, reducerea cheltuielilor militare și interdicția pentru dezvoltarea, testarea și ulilizarea armamentului chimic, seismologic, nuclear și biologic.

Partidul Verde Ecologist din Moldova a fost reprezentat de Anatolie Prohnițchi, președintele partidului, care a avut un raport cu privire stiuația din jurul depozitului militar de muniții din Colbasna, Transnistria. În alocuțiunea sa el a vorbit despre pericolul potențial pe care-l îl reprezintă acesta asupra mediului înconjurător și populației din zona de jos a Nistrului.

La finele Conferinței a fost adoptată o rezoluție comună.

 

Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Despre Partid

 • Partidul Ecologist ”Alianța Verde” din Republica Moldova (PEMAVE) a fost fondat în data de 9 aprilie 1992.
 • Pe 15 iulie 2012 s-a adoptat noua denumire a formațiunii - Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova (PVE).
 • Începând cu 12 octombrie 2008, este membru al European Green Party.
 • Partidul Verde Ecologist a participat la alegerile parlamentare din 1994 și 1998, și la alegerile locale din 1995, 1999 și 2003.

Contacte

Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova 

 • Adresa:
  Mun. Chisinau, str. Puşkin,
  nr. 24, oficiul 17
 • Tel:
  (+373 22) 212 342
 • Fax:
  (+373 22) 212 342
 • Mob: 
  (+373) 69114821
 • Email: 
  pve.moldova@gmail.com
   
You are here Despre Noi