Киплинг
Шаблоны joomla


Copaci plantați pe terenul Centrului Republican pentru Copii și Tineret ”ARTICO”

  • PDF
Самые новые шаблоны Joomla на нашем сайте.
Красивые Шаблоны Joomla 2.5

Astăzi, 15 noiembrie, de Ziua Națională a Înverzirii Plaiului, Organizația Municipală a Partidului Verde Ecologist în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret ”ARTICO” au plantat arbuști și copaci.

"Am ales acest loc pentru că sunt foarte mulți copii care folosesc acest spațiu și nu dispun de un o zonă verde de agrement, pentru lectură și alte activități în aer liber", a spus președintele Organizației Municipale a Partidului Verde Ecologist, Cebotari Gheorghe.

Printre reprezentantele femeilor Partidului Verde Ecologist, Valentina Cebotari, candidat pe lista de deputați la alegerile parlamentare, a spus că femeile din Republica Moldova sunt implicate nu numai în activități ce țin de familie și serviciu. "Mamele sunt cele mai aproape de copiii lor, și tot ele sunt cele care pot să le transmită celor mici cât de importantă este natura pentru viitorul lor", a declarat Valentina Cebotari.

Liga Tinerilor Verzi a fost și ea implicată în procesul de înverzire a spațiului ”ARTICO”.

"Grădinile publice și spațiile verzi au un rol important în socializarea și educație ecologică, a copiilor și tinerilor. Sperăm să vedem, în următorii 4 ani, mai multe grupe de copii, tineri care se vor putea bucura de aceste spații verzi. Vrem ca tinerii să poată utiliza spațiul din jurul instituției pentru diverse activități și evenimente publice", a spus Gheorghe Zugravu, membru al Ligii Tinerilor Verzi.

Membrii Organizației Municipale a Partidului Verde Ecologist au sădit pe terenul Centrului Republican pentru Copii și Tineret ”ARTICO” 40 de arbuști și 10 copaci.

 

Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета
You are here Home