Declarația Partidului Verde Ecologist din Moldova privind semnarea Acordului de Asociere

  • PDF

Partidul Verde Ecologist din Moldova salută semnarea de către Republica Moldova a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.  


Semnarea acestui acord este un moment istoric pentru Republica Moldova. Acum suntem mai aproape de Europa, liberi între liberi și egali între egali. Următorul pas este ca Moldova să devină membră a Uniunii Europene.    

Partidul Verde Ecologist din Republica Moldova, membru cu drepturi depline al Partidului Verde European (European Greens) din 12 octombrie 2008, a militat de-a lungul anilor pentru integrarea cît mai rapidă a Republicii Moldova în familia europeană, având mereu susținerea colegilor europeni, inclusiv din Parlamentul European.        

Facem apel către partidele politice, reprezentanții societăți civile și toți cetățenii Republicii Moldova să ne unim forțele în parcursul european, pentru binele poporului Republicii Moldova. Pentru o Moldovă prosperă, într-o Europă prosperă!

Preşedinte  
Partidul Verde Ecologist

Anatolie Prohniţchi

27 iunie 2014
 

You are here Activitate Politica Declaraţii Declaratii Declarația Partidului Verde Ecologist din Moldova privind semnarea Acordului de Asociere